Sicriile cu moldovenii decedaţi într-un accident în Moscova vor ajunge la Chiştelniţa abia vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei patru moldoveni au murit spulberaţi de un automobil ce se deplasa cu viteză
Cei patru moldoveni au murit spulberaţi de un automobil ce se deplasa cu viteză

Moldovenii morţi în accidentul de lângă Moscova au lăsat în urmă rude îndurerate şi 8 copii orfani de tată. Sicriele cu trupurile neînsufleţite ale celor patru bărbaţi urmează să ajungă vineri în satul Chiştelniţa, raionul Teleneşti, de unde sunt victimele.

Primarul localităţii, Constantin Ciobanu, a declarat pentru Info-Prim Neo că cel mai tânăr dintre cei patru este Leonid Marandici, de doar 20 de ani. Tânărul a murit la spital a doua zi după accident.

Ceilalţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 40 de ani, au murit la locul accidentului. Iurie Hâncu a lăsat în urmă 4 copii, Ion Mâţu - 3, iar Vasile Furculiţă avea un copil mic şi îl aştepta pe cel de-al doilea.

Potrivit primarului satului, cei patru bărbaţi munceau la reparaţia unui drum. Aveau deja cumpărate biletele spre casă. În momentul în care s-a produs tragedia aceştia se îndreptau spre un centru comercial ca sa-şi facă cumpărăturile pentru drum.

Din spusele apropiaţilor celor patru bărbaţi, cu ei mai erau doi tineri, care au scăpat de accident ca prin minune, pentru că au rămas puţin în urmă. Potrivit lor, cei patru traversau strada regulamentar. Anterior poliţia rusă a anunţat că victimele accidentului s-au angajat să traverseze strada într-un loc interzis, informează Info-Prim NEO.

Accidentul s-a produs în noaptea de 19 septembrie, pe autostrada care leagă capitala rusă de aeroportul Domodedovo.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite