ȘOCANT! Timp de un an, au chinuit regulat două surori din Chișinău, bolnave mintal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele sufereau de retard mintal
Victimele sufereau de retard mintal

Două surori de 14 și 17 ani din Capitală au îndurat umilințe și chinuri groaznice din partea a doi cetățeni ucraineni, care au profitat de retardul mintal al fetelor.

Potrivit portalului știrea zilei, violatorii, originari din Ucraina, au 56 și respectiv 59 de ani. Coșmarul adolescentelor a început în 2009, iar timp de un an, cei doi bărbați și-au bătut joc de fete, supunându-le la perversiuni sexuale regulate și amenințându-le cu bătaia dacă aveau să sufle vreo vorbă.

Teroarea a durat până anul trecut, când povestea a ajuns la urechile polițiștilor. Ulterior, expertizele psihiatrico-psihologice au stabilit că fetele suferă de retard mintal de personalitate și, respectiv retard mintal moderat. Specialiștii susțin că victimele erau conștiente în momentul actului sexual, însă nu se puteau apăra, fiind amenințate.

Unul dintre bărbați nu este la prima abatere de acest fel. Ucraineanul de 56 de ani a fost anterior condamnat pentru acțiuni sexuale asupra minorilor. Pentru fapta lor, ucrainenii au fost condamnați la zece și, respectiv 12 ani de pușcărie pentru viol. Cei doi își vor ispăși pedepsele în penitenciar de tip închis.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite