Republica Moldova: Furau porțiuni de cale ferată pe care le vindeau la fier vechi. Cei doi suspecți riscă până la patru ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trenurile care circulă pe segmentul Alexăndreni - Mărculești au fost suspendate până la repararea porțiunii de cale ferată afectată. Hoții de cale ferată sunt din satul Cubolta, raionul Sângerei. Cei doi se află în arest preventiv, până la finalizarea anchetei.

Potrivit site-ului stirilocale.md, polițiștii au dat de urma celor doi tineri din Cubolta care tăiau porțiuni de cale ferată pentru a le vinde pe post de fier vechi. Suspecții reținuți de forțele de ordine sunt în vârstă de 23 de ani și le-au spus polițiștilor că au furat șinele de tren pentru a câștiga niște bani.

Autoritățile au oprit temporar traficul feroviar pe segmentul Alexăndreni-Mărculești pentru a evita o catastrofă cu pierderi de vieți omenești.


Dacă vor fi găsiți vinovați, hoții prinși la furat pe șinele de cale ferată riscă o amendă contravențională de până la 20.000 de lei, 240 de ore în folosul comunității sau până la patru ani de detenție.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite