REVISTA PRESEI O bătrână a fost lovită mortal în centrul Capitalei chiar pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia nu a mai putut fi salvată
Femeia nu a mai putut fi salvată

Femeia, de 74 de ani, a fost accidentată la o intersecţie din centrul Chişinăului, chiar pe trecerea de pietoni. Femeia a fost luată pe capota unui Opel în timp ce încerca să traverseze strada.

Deşi a fost transportată de urgenţă la spital, bătrâna, originară din Anenii Noi, s-a stins după câteva ore, scrie protv.md.

Numărul furturilor din locuinţe s-a dublat

Publika ne informează că de la începutul acestui an pe teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate 150 de furturi din locuinţe. În ultimele 30 de zile au fost comise 305 infracţiuni. Potrivit datelor Ministerului de Interne, 15 cazuri de furt au fost semnalate doar pe 13 august.

Pentru a nu cădea pradă hoţilor, Ministerul de Interne recomandă să nu lăsaţi cheile de la casă în locuri vizibile. O altă regulă este să povestiţi cât mai puţin despre sistemul de securitate, instalat la domiciliu. La fel, un moment important este iluminarea intrării în bloc şi a scării casei.

Naționala Moldovei joacă astăzi un meci amical cu Albania

Echipa națională de fotbal a Moldovei, pregătitiă de Ion Caras, dispută în această seară ultimul examen înaintea partidei cu Anglia din Preliminariile CM 2014, întâlnind reprezentativa similară a Albaniei. Meciul se va disputa la Tirana, stadionul Quemal Stafa, cu începere de la ora 21:30, potrivit jurnal.md.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite