Preotul filmat în timp ce făcea sex cu băieţii: „Nu e aşa straşnic ce apare în imagini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Ciobanu, preotul de la Mănăstirea Tabăra suprins de camera ascunsă în timpul unui act sexual, susţine că materialul video este un montaj făcut de un duşman de-al său. Totodată, părintele neagă zvonurile precum că ar locui împreună cu un bărbat.

Vasile Ciobanu crede că scandalul sexual în care este implicat a fost pus la cale de un meşter de icoane pentru a se răzbuna pe el.
„Meşterul îmi propunea să facă nişte rame de icoană în sculptură. Am discutat cu el, dar ulterior nu i-am plătit. A spus cuiva că o să mă pună în cartea neagră şi o să se răzbune pentru asta", povesteşte Ciobanu.


Totodată, duhovnicul este de părere că imaginile nu prezintă motiv de alarmare.

„Acolo nu se vede cine ştie ce aşa straşnic. Toţi suntem oameni muritori.(...)Eu mă chem pe mine, în primul rând, la pocăinţă şi vă îndemn să nu denigraţi faţa Bisericii. Chiar dacă eu sunt vinovat, eu am să răspund, dar nu Biserica întreagă ", a declarat preotul Ciobanu.

Ieri, coristele bisericii din satul Tabăra, Orhei, au povestit, pentru ”Adevărul“, că arhimandritul ar locui împreună cu un tânăr, poreclit ”Irina Loghin”. Clericul neagă aceste declaraţii.

VEZI AICI POZE CU ”IRINA LOGHIN”: 

„Preotul Vasile Ciobanu a transformat mănăstirea Tabăra într-un bordel", susţine una din coristele bisericii
<%

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite