PROGNOZA METEO Vreme caldă la început de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea se menţine caldă pentru această perioadă a anului. Pe întreg teritoriul Republicii Moldova vom avea temperaturi pozitive, nu vor cădea precipitaţii, iar pe cer va străluci un soare acoperit parţial de nori.

A treia zi a anului nu ne face surprize cât priveşte vremea de afară. Va fi la fel de cald ca şi în ultimele zile. Pe întreg teritoriul Republicii Moldova vom avea temperaturi pozitive, nu vor cădea precipitaţii, iar pe cer va străluci un soare acoperit parţial de nori. Excepţie face doar nordul Molddovei unde va fi înnourat. La Cahul, Ştefan Vodă şi Chişinău maximile termice vor indica în această zi 2+4 grade Celsius, iar la Râbniţa, Bălţi şi Briceni - între 0 şi +5 grade Celsius. Vântul va bate din direcţia Sud cu o intensitate de până la 3 metri pe secundă. Medicii vă recomandă, în această perioadă, plimbări îndelungate în aer liber pentru a scăpa de kilogrmale acumulate în timpul sărbătorilor. În plus, ar trebui să consumaţi fructe şi legume pentru întărirea imunităţii ca să aveţi putere să luptaţi cu virozele.

MÂINE

Continuă să se încălzească. Mercurul din termometre va ajunge în această zi la +8 grade Celsius. De pe cer dispar nourii şi soarele străluceşte în toată splendoarea. Cel mai cald va fi la Chişinău şi Bălţi unde se vor înregistra 0 +8 grade Celsius. La Briceni vor fi ziua 4 grade Celsius, la Cahul 6 grade, iar la Ştefan Vodă 5 grade Celsius.

POIMÂINE

Joi temperaturile se menţin ridicate. La Cahul, Ştefan Vodă şi Chişinău mercurul va oscila între 3 şi 8 grade Celsius. La Râbniţa, Bălţi şi Briceni vor fi 3-7 grade Celsius. După cum vedeţi încă nu va cădea zăpada aşteptată de toată lumea. Cerul va fi parţial noros, iar vântul va bate din direcţia Sud, cu viteza maximă de 2,5 metri pe secundă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite