Încă o șansă pentru tinerii care n-au fost admiși din prima la facultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii care nu s-au regăsit în listele celor admiși pot concura pentru locurile rămase. Foto Adevărul
Tinerii care nu s-au regăsit în listele celor admiși pot concura pentru locurile rămase. Foto Adevărul

Cei care nu au reuşit să depună dosarele la prima etapă de admitere au posibilitatea să aplice în turul repetat care a început astăzi, 4 august. Setul de acte poate fi prezentat până la data de 8 august, transmite Info-Prim Neo.

Potrivit publika.md, cu cele mai multe locuri disponibile a rămas, după prima etapă de admitere, Universitatea de Stat din Moldova. Pentru tinerii care se vor înscrie în turul doi de admitere, mai există 212 locuri la buget şi aproximativ 300 de locuri cu taxă.

La Universitatea Tehnică, au mai rămas disponibile 200 de locuri în bază de contract, pentru 14 specialităţi din cele 60 propuse iniţial de instituţie. Aici, locurile bugetare au fost acoperite în totalitate.

La Academia de Studii Economice va fi organizată cea de-a doua etapă de admitere pentru prima dată. Tinerii vor lupta pentru cele peste 200 de locuri cu taxă, la şase specialităţi ale facultăţii Tehnologii Informaţionale.

La Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă" mai sunt 32 de locuri libere la buget. Reprezentanţii instituţiei nu ştiu deocamdată câte locuri în bază de contract mai există.

La Universitatea de Medicină „Nicolae Testimiţeanu" nu va fi organizată etapa a doua de admitere. Aici au fost acoperite toate locurile la studii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite