Doi studenți basarabeni, bătuți crunt în campusul universitar din Galați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi studenți basarabeni au ajuns la spital plini de vânătăi, după ce au fost atacați în campus noaptea pe când își conduceau colegele acasă de la o petrecere dată pentru studenții din Republica Moldova, anunță Antena 1.

Atacatorii au venit cu un automobil de lux. Conflictul a început când aceștia au acostat fetele și au încercat să le bage în mașină.

„Am vrut să le apăr. Am zis că una este prietena mea, după care am primit un pumn din spate. Am căzut jos, apoi am primit un picior în față și m-am trezit plin de sânge la pământ", a povestit pentru Antena 1 unul dintre tinerii bătuți, care va rămâne internat câteva zile.

O altă victimă, tot student moldovean, a scăpat cu răni mai ușoare. „Mergeam cu prietena spre casă. La un moment dat au apărut acești băieți, care au început să se dea la fete. Ele nu le-au atras atenția și ei au sărit la băieți, din gelozie, probabil", și-a amintit băiatul.

Polițiștii nu au identificat încă autorii. Studenții se plâng că de când în campus nu mai este un post de Poliție, astfel de probleme se întâmplă mereu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite