De Revelion, vom chefui până dimineaţa în Piaţa Marii Adunări Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul de artificii nu va lipsi. Foto: Adevărul
Focul de artificii nu va lipsi. Foto: Adevărul

La trecerea dintre ani în centrul Chişinăului vor evolua cei mai buni artişti din Moldova. În premieră, va fi organizat un spectaculos joc de lumini, lazere şi artificii. Petrecerea se va încheia la ora 3.30.

Spectacolul include un amplu program artistic, ce va fi divizat în mai multe recitaluri tematice.

Startul evenimentului se va da la ora 16.30, cu un program literar-muzical. Recitalurile vor fi susţinute de colective artistice de copii, cete de urători şi colindători din mai multe raioane ale ţării, echipe de dansatori, formaţii şi interpreţi. La trecerea dintre ani va fi organizat un spectaculos joc de lumini, lazere şi artificii.

Pe scenă vor evolua cele mai bune orchestre şi formaţii din Republica Moldova: orchestra fraţilor Advahov, orchestra de muzică populară „Folclor", ansamblul de muzică şi dansuri populare „Fluieraş", orchestra de fanfară, ansamblul etno-folcloric „Crenguţa de Iederă", formaţiile „Noroc" şi „Acord". La eveniment vor mai participa formaţiile „Etno" şi „Hora" din România.

Spectacolul se va încheia la orele 3.30 cu un program de muzică disco, care va fi animat de DJ din România: DJ Project, DJ Sava şi DJ Iulia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite