Criminalul în serie este în libertate? Un atac similar celui asupra tinerilor de la Durleşti a avut loc aseară la Ialoveni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit procurorilor de la Ialoveni,  un invidivid necunoscut a tras cu o armă de vânătoare în doi tineri, lângă ieşirea din localitatea Ialoveni. Ca şi în cazurile de la Durleşti şi Ialoveni de câteva luni în urmă, cei doi se aflau într-un automobil. Potrivit procurorilor, tânărul, care a scăpat cu viaţă, este inspector de sector la Ialoveni. Oamenii legii au declarat pentru „Adevărul“ că atacatorul a folosit 

Din fericire, cei doi sunt în viaţă. Inspectorul de sector s-a ales doar cu răni şi este internat în spital. Potrivit lui Igor Eşanu, procuror adjunct la Procuratura Ialoveni, incindentul a avut loc la miezul nopţii, la ieşirea din Ialoveni, în apropierea satului Piatra Albă.

„Tânărul a reuşit să împingă individul înarmat şi, împreună cu fata , au luat-o la fugă. El însă a împuşcat în urma lor şi l-a rănit uşor pe tânăr, care a ajuns la spital“, a spus procurorul şef de la Ialoveni, dl. Chitoroagă.

Nu se cunoaşte dacă tânărul, în vârstă de 24 de ani, este căsătorit.

Anterior poliţia  a reţinut un bărbat bolnav psihic, bănuit de comiterea omorului de la Durleşti şi a celui de la Ialoveni, însă vinovăţia acestuia nu a fost demonstrată. El se află în arest de mai bine de o lună, iar mandatul său de arest  va expira peste 30 de zile. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite