Chişinău: Curăţenie lună şi bahile gratuit pentru pacienţi, doar atunci când Ministrul vine în vizită la policlinică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pacienţii care au mers în această după amiază la Policlinica numărul1 din Centrul Chişinăului au avut parte de un tratament deosebit. Chiar de la intrare, au primit gratis papuci din pungă. În acest timp, câteva infirmiere rodeau de zor podeaua de marmură de la intrare. Ocazia- vizita Ministrului Sănătăţii şi a primarului de Chişinău.

„Până acum nu le păsa aşa mult de igienă. Cât timp o să mai daţi bahile la intrare?" întrebă o pacientă de femeia care împărţea papucii. „Nu ştiu. astăzi e prima zi", veni răspunsul.


Astăzi la Asociaţia Medical Teritoriale Centru, cunoscută şi ca Policlinica numărul 1 a avut loc prezentarea unui raport al Direcţiei municipale Sănătate, la care au fost prezenţi Ministrul Sănătăţii Andrei Usatâi şi primarul Chişinăului Dorin Chirtoacă. Directoarea Asociaţiei, Adela Glavan, susţine că igienizarea nu are legătură cu vizita funcţionarilor de rang înalt.


„Afară este mizerie mare şi ne-am străduit să facem aşa ca să nu fie adus noroiul înăuntru", explică Glavan.

Totuşi, asemenea acţiuni nu vor deveni o tradiţie.

image

Foto: Eduard Bâzgu/ Podelele Policlinicii numărul 1 au fost astăzi mai curate decât de obicei


"Imaginaţi-vă ce ar însemna să cumpărăm bahile pentru 20 de mii de picioare care trec zilnic prin policlinică? Desigur că iese mai ieftin să faci dereticarea în fiecare zi decât să faci aşa o investiţie cum am făcut-o noi astăzi", a declarat Adela Glavan.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite