CHIŞINĂU: Un microbuz de pe ruta 103 s-a tamponat cu o maşină. O femeie a fost rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier cu implicarea unui microbuz de pasageri s-a produs cu o oră în urmă pe strada Bucuria. Şoferul microbuzului spune că era obosit şi nu a observat Lada din faţa sa.

Tamponarea s-a produs în jurul orei 15 pe strada Bucuria, în apropiere de clădirea Kentford. În microbuzul de pe ruta 103 se aflau aproximativ 7 persoane. O femeie a fost luată cu ambulanţa, care a ajuns la faţa locului la 7 minute de la chemare.


„În timpul loviturii mi s-a făcut negru în faţa ochilor. Mi se învârteşte capul. Am observat că maşina stătea în faţă şi m-am gândit că circulă foarte neatent. Am văzut cum a intrat în ea, apoi m-am lovit de bară şi am căzut. O femeie m-a ajutat să mă întorc", spune, plângând, Ana Nosic, în timp ce aşteaptă să vină maşina salvării.

image

Foto: Una din pasagerele microbuzului s-a ales cu o comoţie cerebrală

image

Foto: Femeia a fost dusă la Spitalul de Urgenţă


O altă martoră afirmă că în urma impactului, a zburat de pe scaun.
„M-am speriat foarte tare. Eram pe scaun şi am fost aruncată în sus. M-am lovit tare la cap", povesteşte Cristina Cârjă.

Şoferul microbuzului spune că a vrut să vireze la stânga, dar nu a observat o Lada care staţiona în faţa sa.
„Era târziu când am observat maşina. Nu am putut evita impactul. Mă simt obosit. Sunt la muncă a doua zi", ne-a spus şoferul, care n-a vrut să se prezinte.

image

Foto: Şoferul microbuzului de pe ruta 103 regretă neatenţia la volan


Şoferul Ladei, care se afla înăuntrul maşinii, a scăpat ca prin minune.
„Maşina stătea pe loc. Am semnalizat să întorc la stânga şi aşteptam, când microbuzul m-a pocnit din spate. Venea cu viteză. Maşina a fost întoarsă la 90  de grade", spune Vasile Muntean, şoferul Ladei.


Şoferul microbuzului spune că el va plăti pentru reparaţia microbuzului, iar compania de asigurări pentru reparaţia Ladei.

image
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite