BURSA ȘPĂGILOR LA USM 2.000 de lei și 200 de euro pentru anularea deciziei de exmatriculare a doi studenți la Drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Ofițerii Anticorupție au mai găsit la studentul cercetat penal pentru trafic de influență încă 17.000 de lei și 960 de euro primiți de la aceiași doi studenți cu probleme. În „ofertă" erau incluse și notele de trecere la examenele restante.

Șmenuri și exmatriculări anulate la Facultatea de Drept din incinta Universității de Stat a Moldovei. Un student la Drept a fost reținut în flagrant de către ofițerii Anticorupție, în timp ce primea 2.000 de lei și încă 200 de euro pentru reincluderea la cursuri a doi foști colegi exmatriculați.

În „ofertă" au fost incluse și notele de promovare la examenele restante ale celor doi. Angajații Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției precizează că au mai găsit la studentul cu viitor de magistrat încă 17.000 de lei și 960 de euro primiți de la aceiași doi studenți cu probleme.

Acum, studentul este cercetat penal pentru trafic de influență. După ce-i va fi stabilită vinovăția, el riscă până la 60.000 de lei amendă sau între 2 și 6 ani de pușcărie.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite