Alexandru Cazacu a fost rănit la cap și are două coaste rupte. Vezi GALERIA FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ex-chitaristul formației „Noroc", rănit ieri într-un accident rutier, a fost internat în secția terapie intensivă a spitalului raional Strășeni.

UPDATE, ora 15.57: „Îl cunosc încă din 1989, mi-a fost un foarte bun prieten. Era un om foarte receptiv și zâmbea des. Această pierdere este irecuperabilă, de ieri noapte nu am mai putut să dorm. A iubit sportul, îi plăcea mult fotbalul și șahul. Avea și o echipă preferată, «Zimbru». Am înțeles că vroia să editeze o revistă sportivă. Era un bun tribun și tot timpul prezenta lucrurile simplu și cu mult umor", îți amintește deputatul în primul Parlament Pantelei Sandulache, despre Vasile Vatamanu.

UPDATE, ora 14.12: Vicedirectorul spitalului raional din Strășeni, Dr. Ștefan Calancea, a declarat că supraviețuitorii accidentului nu vor sta mai mult de zece zile internați.

Alexandru Cazacu s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral acut închis și traumatism toracic acut închis, cu două coaste rupte.

Ceilalți doi supraviețuitori ai accidentului se află în secția Chirurgie. Vicedirectorul spitalului, Ștefan Calancea, starea lor e stabilă și vor fi externați cel mult în zece zile.

Vasile Vatamanu, care se afla pe bancheta din spate a mașinii, a murit pe loc Așa arată mașina avariată în accidentul de lângă Strășeni Mașina de culoare verde s-a rostogolit de câteva ori în aer, înainte de a cădea pe pământ

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

Vărul lui Cazacu, pictorul Iurie Negruța (60 de ani), a declarat pentru „Adevărul" că șoferul a fost orbit de o mașină care venea din sens opus și a pierdut controlul volanului. De cealaltă parte, Poliția susține că este vorba de exces de viteză.

Automobilul s-a răsturnat de câteva ori și a fost puternic deteriorat în partea din spate. Fostul deputat Vasile Vatamanu, care se afla pe bancheta din spate, nu a supraviețuit.

Fostul deputat Vasile Vatamanu a decedat, iar chitaristul formaţiei „Noroc" Alexandru Cazacu e la spital

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite