REVISTA PRESEI Accident grav în Străşeni: O familie a fost spulberată de pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi părinţi şi copilul lor au fost spulberaţi de pe o şosea din localitate de o maşină, care i-a lovit în plin. Potrivit Poliţiei, femeia, însărcinată în luna a opta, a murit pe loc, iar soţul ei şi copilul minor au fost internaţi, de urgenţă la Spitalul din Străşeni.

Oamenii legii spun că şoferul care se afla la volanul automobilului se deplasa cu viteză excesivă şi a pierdut controlul maşinii.
Contactaţi de Publika TV, medicii nu au putut spune, deocamdată, care este starea victimelor.

Constantin Tutu, de negasit! Campionul mondial la K-1, in continuare cautat de politie!

Campionul mondial la K-1, Constantin Tuţu, şi ceilalţi doi bărbaţi, căutaţi pentru complicitate la omorul lui Alexei Veretco, încă nu au fost găsiţi. Procurorii consideră că aceştia s-ar afla în ţară, deşi unele voci spun ca s-ar ascunde în regiunea transnistreană. Cu puţin timp înainte de omor, sportivul a fost surprins de camerele de supraveghere într-un restaurant din preajma crimei. PRO TV a intrat în posesia unor imagini surprinse de camerele de supraveghere ale unui restaurant situat la vreo jumătate de kilometru de locul crimei.

Chirtoacă şi vampir(ul)

Ieri James Bond, azi prinţ pe cal alb cu nume de Vampir. Primarul capitalei a urcat călare la inaugurarea unei competiţii de hipism din localitatea Budeşti. Cei care practică acest gen de sport afirmă că statul le oferă prea puţin sprijin. Drept dovadă este mărimea premiului pentru care au luptat zeci de călăreţi. Cel mai bun dintre ei a luat doar 500 de lei, transmite jurnaltv.md.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite