Vladimir Voronin: „Igor Dodon este mai verde decât partidul lui Filat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Igor Dodon este mai verde decât partidul lui Filat, el trebuie să se maturizeze politic". Așa a comentat liderul Partidului Comuniștilor , Vladimir Voronin, ideile lansate de fostul candidat la șefia Capitalei privind rebrandingul formațiunii.

„Dodon nu poate propune nimic pentru modernizarea partidului, pentru că nu înțelege munca organizagtorică și ideologică",a spus Voronin.

„Din punct de vedere politic, el nu este pregătit. Este încă tânăr, are 35-36 de ani. El a fost la noi pe economie. De aceea l-am și înaintat la funcția de primar de Chișinău, el ar fi fost un bun gospodar", a explicat liderul comuniștilor.

Și de această dată, Voronin s-a arătat categoric împotriva rebrandingului PCRM, pentru că asta ar face partidul mai puțin cunoscut. „Binevoitorii noștri presupun că vom îmbrăca pantalonași roz și vom căuta un motiv să ne contopim cu actualul regim", a spus președintele PCRM.

Igor Dodon i-a răspuns prompt liderului său de partid. „Timpul va arăta gradul meu de maturitate politică. E părerea dumnealui şi o respect, însă există şi alte păreri în acest sens, inclusiv a mea", a declarat Dodon pentru Publika.md.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite