Plahotniuc, încă un dosar penal, în Cipru? „Este o campanie murdară împotriva mea“, spune politicianul afacerist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou dosar penal în legătură cu atacurile raider din Republica Moldova a fost intentat recent în Cipru pe numele prim-vicepreşedintelui Parlamentului Vlad Plahotniuc. Dezvăluirea a fost făcută de către liderul Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu. Omul de afaceri respinge însă acuzaţiile.

Sergiu Mocanu spune că acest dosar, la fel ca şi cel de la Londra afectează grav imaginea Republicii Moldova pe plan internaţional. Totodată, el i-a acuzat pe premierul Vlad Filat şi pe liberalul Mihai Ghimpu de complicitate, deoarece l-ar proteja pe Vlad Plahotniuc pe căi diplomatice.

Vlad Plahotniuc, demascat la Londra şi anchetat la Chişinău?

Jurnal TV face public un document care ar demonstra că Plahotniuc fuge de justiţia invocând imunitatea sa parlamentară. Asta după ce a fost chemat să dea explicaţii într-o instanţă de la Nicosia despre atacul raider asupra Victoriabank.

"Nu există nici-un dosar în Cipru. Documentele transmise presei de fraţii Ţopa fac parte dintr-o campanie murdară", a declarat pentru Adevărul Diana Danu, consilierul pentru presă al prim-vicepreşedintelui Parlamentului.

„În perioada următoare vom reveni cu documente oficiale care dovedesc că atacurile din ultima perioadă ale grupului Ţopa-Mocanu impreună cu politicienii care se asociază cu ei, sunt doar o campanie regizată", a mai spus consilierul lui Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite