Sondaj: Traian Băsescu va fi demis la referendum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În favoarea demiterii lui Traian Băsescu ar vota 64% dintre români, în timp ce pentru preşedintele român ar vota doar 27,4%. La referendumul din 29 iulie, 79,8 % dintre românii cu drept de vot intenționează să se prezinte la urne, arată sondajul realizat de IMAS pentru Ştirile Europa FM.

otodată, 8,3 % dintre românii nu ştiu sau nu răspund. Marja de eroare a sondajului este de +/- 3%. Sondajul a fost realizat în perioada 5 - 7 Iulie, prin metoda CATI, pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional. În populaţia ţintă a sondajului se află persoanele cu vârsta de 18 ani şi peste, care locuiesc în România.

Persoanele intervievate au fost invitate să răspundă la urmatorul chestionar: După cum ştiţi, se organizează un referendum referitor la demiterea preşedintelui României, Traian Băsescu. Dumneavoastră intenţionaţi să votaţi la acest referendum?

"Referendumul este un preambul pentru alegerile prezidenţiale. Demiterea lui Traian Băsescu va însemna că viitorul preşedinte va fi Crin Antonescu", a declarat sociologul Alin Teodorescu (IMAS), la Europa FM.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite