Replica lui Vlad Filat: „Vom continua să facem PR pentru Republica Moldova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Filat
Vlad Filat

Ajuns în Varșovia, premierul Vlad Filat a declarat că Republica Moldova a venit la summit-ul Parteneriatului Estic cu temele gata făcute, de acasă.

"Am muncit până la summit. Înainte de summit am avut o perioadă intensă de comunicare între instituțiile noastre și cele din Uniunea Europeană", a menționat şeful Executivului de la Chişinău.

În privinţa declarației anterioare făcute de către expertul polonez, precum că guvernarea Filat este mai bună în PR decât în realizări, replica premierului nu s-a lăsat mult așteptată.

"Aprecierile au fost făcute pe parcursul timpului de reprezentanții Uniunii Europene. Nu de analiști, ci de instituții. Dacă se are în vedere că am reușit să prezentăm Republica Moldova într-o manieră bună eu cred că este un lucru important. Dacă am reușit să atragem atenția asupra ţării noastre, vom continua să facem PR pentru Republica Moldova", a mai adăugat premierul.

Premierul a menționat că Republica Moldova trebuie să continue să respecte angajamentele luate față de UE. "Trebuie să fim vizionari, să visăm, să vedem Moldova nu în ziua de azi, ci și în perspectivă. Trebuie să fim activi", a mai spus Filat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite