Timofti le dă o replică celor care l-au numit ”moșneag și impotent politic”: ”Am un caracter foarte dur!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Timofti apare rar în public și evită presa
Nicolae Timofti apare rar în public și evită presa

Președintele Nicolae Timofti susține că nu este nici pe departe atât de blând cum pare. "Eu n-am bătut niciodată cu pumnul în masă, dar vreau să le spun ceva celor care așteaptă acest lucru, care spun că sunt blând, moale. Caracterul meu este foarte dur și nu doresc ca cineva să aibă de a face cu el", a mărturisit șeful statului.

Nicolae Timofti le-a dat o replică tuturor criticilor săi, în special celor din opoziție, care spun că este un președinte slab. "Au spus ca sunt un mosneag, impotent politic. Dar ei cine sunt? Sunt cei care au fost aruncați la gunoi", a declarat președintele în emisiunea În Profunzime.

Șeful statului a avut o explicație și pentru faptul că evită presa. "Nu am venit cu scopul să apar la televizor. Nu refuz de a aparea și de avea relații cu publicul. Lucrăm zi de zi și, dacă va veni momentul sa enumăr, atunci eu am facut foarte multe, și interne, și externe", a precizat el, dar a promis că va trece peste problemele de comunicare.

"M-am obișnuit cu noua funcție. La început era mai greu, acum e mai ușor. În curând veți vedea un președinte vorbăreț", a explicat Nicolae Timofti.

Nicolae Timofti, preşedintele cuminte din umbra alianţei

Nicolae Timofti, 100 de zile de la învestire: „Îmi este ușor să lucrez oriunde"

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite