PSD vânează electoratul cu dublă cetățenie din Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PSD Christian Rizea (centru) a venit la Chișinău pentru a racola noi votanți de partid
Deputatul PSD Christian Rizea (centru) a venit la Chișinău pentru a racola noi votanți de partid

În vizita la Chișinău, șeful PSD Diaspora a numit secretarii zonali de partid, responsabili cu colectarea voturilor de la moldovenii cu dublă cetățenie.

Astăzi, la Leogrand, reprezentanții PSD au convocat prima lor ședință cu reprezentanții teritoriali din Republica Moldova, în vederea adunării unui plus de electorat numai bun pentru proiectele pe care le desfășoară în România.

Vizați sunt moldovenii care au și cetățenia română și care pot contribui cu propriile voturi la demersurile pesediste de peste Prut.

„Pentru prima dată vrem să venim cu un mesaj adresat pentru românii din Basarabia. Suntem prezenți în toate raioanele ca să acoperim toate cele 13 secții de votare care există", a spus Christian Rizea, președintele PSD Diaspora.

Printre cei aproximativ 40 de afiliați moldoveni adunați de PSD la Leogrand se numără și Sofiana Tocari, care în vară a reprezentat Republica Moldova la concursul Mrs. Universe din Bulgaria.

GALERIE FOTO Vezi cine reprezintă Republica Moldova la concursul Mrs Universe din Bulgaria!

„Am venit la prima întâlnire cu PSD în Republica Moldova și sper să fie o schimbare bună spre România. Noi suntem o organizație fără statut juridic", a spus moldoveanca de la Mrs. Universe.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite