PD și PLDM și-au convocat primarii și consilierii în ședințe pentru a face bilanțul alegerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zi agitată pentru membrii PD și PLDM, care s-au adunat să „pună țara la cale". În timp ce membrii PLDM s-au convocat într-o ședință cu ușile închise, reuniunea democraților a început ca un adevărat concert.

„S-a dat startul unei noi epoci PD. A venit timpul creșterii, dezvoltării sigure, a voinței alegătorilor noștri. Astăzi avem aproape 3.000 de colegi din consiliile locale. Ei sunt eroii acestui eveniment", a declarat în deschidere șeful staff-ului electoral al PD Vlad Plahotniuc.

Evenimentul a avut loc la Sala Polivalentă din Capitală și a întrunit toți aleșii din 5 și 19 iunie- 220 de primari, 226 de consilieri municipali și raionai, 2263 de consilieri sătești, comunali și orășenești.

În tabăra celor de la PLDM mulțumirile sunt umbrite din cauza colegilor din AIE, care le-au pus „bețe-n roate", după cum a afirmat liderul PLDM Vlad Filat, după ședință. „Am făcut un schimb de păreri vizavi de campania electorală. Am convenit să revenim la organizaţia aleşilor locali care urmează să fie reformatată. A fost instituit un departament specializat care va avea ca şi scop colaborarea cu aleşii locali din cadrul PLDM", a declarat Vlad Filat.

Filat a mai comunicat că 26 de primari independenţi au aderat la PLDM, astfel că acum, formaţiunea are 312 primari aleşi în localităţile republicii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite