Nicolae Timofti și-a vizitat casa părintească. „O să mă străduiesc, mamă, ca toți oamenii din țară să fie fericiți“, a promis el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Președintele i-a promis mamei sale că va veni s-o vadă ori de câte ori va avea timp liber
Președintele i-a promis mamei sale că va veni s-o vadă ori de câte ori va avea timp liber

Noul președinte a profitat de prima sa zi liberă pentru a-și vizita casa părintească. El a mers sâmbătă la Florești, unde mama sa, bătrână și bolnavă, îl aștepta cu ochii în lacrimi la poartă.

Nicolae Timofti a venit împreună cu soția sa, Margareta, și i-a adus mamei un buchet mare de trandafiri de toate culorile pe care l-a primit în ajun, la învestire, de la premierul Vlad Filat. Femeia, în vârstă de peste 80 de ani, a fost emoționată până la lacrimi și s-a plâns de bătrânețe. Îngrijorat, fiul a rugat să accepte măcar acum să se interneze și să facă un tratament. I-a dorit multă sănătate și i-a mulțumit că l-a crescut și i-a dat o educație bună.

„Am ajuns acolo numai datorită grijii și muncii tale. Ai fost întotdeauna pe tabla de onoare și la școală, și la sovhozul Mărculești unde ai lucrat. Toată viața ai fost o femeie muncitoare și ai crescut cinci copii", a spus demnitarul.

I-a făcut și o promisiune: „O să mă străduiesc, mamă, pentru ca toți oamenii să fie fericiți, să fie pace și liniște în țară".

„Să dea Dumnezeu sănătate și bucurie la toată lumea, cum mi-a dat și mie de la copii", a urat și mama.
Cuplul prezidențial a stat la masă cu rudele, a servit vin de casă și plăcinte și a promis că se va întoarce de Paștele Blajinilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite