Mihai Godea susține că a găsit trei comuniști gata să voteze candidatul AIE la Președinție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul liberal-democrat a anunțat astăzi că, „în urma discuțiilor multiple", Partidul Acţiunea Democratică pe care îl conduce a identificat trei deputaţi din Partidul Comuniștilor gata să voteze un candidat al Alianţei pentru Integrare Europeană.

Deputatul a precizat că cei trei deputați comuniști sunt „oameni de bună credință, care şi-au exprimat această disponibilitate de mai multe saptamâni", dar a evitat să dea numele lor.

„Decizia anunţată astăzi nu este îndreptată împotriva PCRM sau a altcuiva, ci este pentru a oferi Moldovei şansa unui viitor stabil, prosper şi european", a spus Godea.

Totodată, el a lansat o invitație către liderii AIE la negocieri săptămâna cu două documente - programul de guvernare şi programele electorale în baza cărora partidele din AIE au fost alese de către cetăţeni şi mandatate să guverneze.

„PAD va insista pentru garantarea unui plafon minim pentru nivelul de trai al populaţiei, pentru că în condiţiile actuale ne îndreptam către un genocid social în iarna care urmează", a mai menţionat liderul formațiunii.

Deocamdată, nici PCRM și nici liderii AIE nu au comentat declarațiile lui Mihai Godea.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite