Mihai Godea: „Atât eu, cât și colegii mei îl vom susține pe Dorin Chirtoacă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul independent, fostul liberal-democrat Mihai Godea, a anunţat astăzi că îl va susține pe liberalul Dorin Chirtoacă în turul II al alegerilor locale pentru funcția de primar al Chișinăului.

Mihai Godea a făcut apel către alegători să se mobilizeze şi să voteze masiv pentru Dorin Chirtoacă, care este susţinut de întreaga Alianţă pentru Integrare Europeană. Godea a apreciat pe această cale unitatea de care au dat dovadă liderii AIE, semnând declaraţia comună de susţinere a lui Dorin Chirtoacă.

„Apreciem recenta unitate a liderilor AIE de a-l susține pe Dorin Chirtoacă la Primărie. Pe 19 iunie vom decide dacă mergem înainte sau înapoi. De rezultatele din cel de-al doilea tur de scrutin depinde viitorul orașului, dar și al țării, de aceea atât eu, cât și colegii mei îl vom susține pe Dorin Chirtoacă", a declarat Godea în cadrul unei conferințe de presă.

La alegerile din 5 iunie Mihai Godea a obţinut doar 0,8% din sufragii. În turul doi de alegeri, la 19 iunie, se vor duela candidaţii care au obţinut cele mai multe voturi în primul tur: Igor Dodon şi Dorin Chirtoacă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite