Marian Lupu rămâne liderul democraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Lupu a fost reales preşedinte al PD
Marian Lupu a fost reales preşedinte al PD

Mai mulţi vorbitori la Congresul Partidului Democrat au adresat laude la adresa actualului preşedinte al formaţiunii politice, iar Vlad Plahotniuc a spus că acesta este unica persoană care poate conduce PD.

Deşi s-a vehiculat că Marian Lupu ar putea fi înlăturat de la şefia Partidului Democrat, iar în locul său să fie ales Vlad Plahotniuc, discursurile de la Congresul VII al PD ce s-a desfăşurat astăzi la Chişinău au demonstrat contrariul.

„Dați-mi voie să-l felicit pe dl președinte Marian Lupu pentru activiatea sa din mandatul precedent. Nu puține au fost momentele în care dumnealui era prins între interesele partidului și necesitatea de a face concesii pentru stabilitatea AIE. Ne-a reprezentat pe noi cu onoare şi demnitate. Eu am ferma convingere că el este unica persoană care poate conduce în continuare Partidul Democrat", a declarat în discursul său Vlad Plahotniuc, vicepreşedintele Partidului Democrat.

Astfel Marian Lupu a fost reales în funcţia de preşedinte al Partidului Democrat, cu majoritatea voturilor celor circa 1.200 de delegaţi la cel de-al 7-lea Congres al Partidului.
"Vreau să vă mulţumesc pentru încredere. Îmi exprim deplina mea încredere că vom duce la realizarea sarcinilor propuse ca o echipă comună", a spus Marian Lupu, după ce a fost reconfirmat în această funcţie.
Marian Lupu a fost ales preşedinte al Partidului Democrat în anul 2009. Până atunci, PD a fost condus de actualul preşedinte de onoare al PD, Dumitru Diacov.

Reforma Partidului Democrat: Se schimbă sigla şi sloganul

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite