Igor Dodon, agentul secret al României?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta este mesajul unui articol apărut recent în „Moldova Suverană", o publicaţie apropiată comuniştilor. Mai mult, poza atribuită lui Igor Dodon este asemănătoare cu cea a gestului de salut al fasciştilor.

„Serviciile secrete româneşti, se ştie, au penetrat toate structurile acestui stat chiar cu acceptul actualilor guvernanţi. Scopul lor nu este binele cetăţenilor acestei ţări, iar asta din simplul motiv că nu le respectă opţiunile şi vor să le impună noi norme de viaţă, care nu sunt nici măcar modele demne de urmat sub aspect moral, economic, politic sau civilizator", scrie editorialistul Mihai Conţiu, autorul articolului.

Acesta mai scrie că „asupra lui Igor Dodon se aplică metode psihologice extrem de rafinate. Intuind că prezenţa sa în echipa PCRM contribuie la păstrarea unităţii şi întăririi partidului, s-a decis transformarea lui într-o breşă care să-l «defecteze»".Opinia jurnaliştilor apropiaţi comuniştilor a fost urmată ieri de declaraţiile liderului formaţiunii Vladimir Voronin. Acesta a spus că Igor Dodon în politică „e mai verde decât partidul lui Filat".

La alegerile locale, Igor Dodon a fost candidatul comuniştilor la şefia Chişinăului, însă acestuia nu i-au ajuns peste 3.000 de voturi pentru a ajunge la cârma Capitalei. După scrutin, la o şedinţă a Comitetului Central, Dodon a explicat de ce a pierdut alegerile şi a insistat pe reformarea Partidului Comuniştilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite