Dodon renunță la CMC și se apucă de acțiuni caritabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comuniștii Igor Dodon și Zinaida Greceanâi au anunțat astăzi că renunță la mandatele de consilieri municipali de Chișinău în favoarea funcțiilor de deputați.

„În condițiile în care atribuțiile și funcțiile consilierilor municipali au fost esențial reduse prin modificarea legislației, vom avea mai multe posibilități să apărăm interesele chișinăuienilor în Parlament", a declarat fostul candidat la șefia Primăriei Capitalei.

Deputatul a anunțat că va lansa în curând o fundație caritabilă numită „Soluția", la fel ca și sloganul său electoral. Organizația va oferi asistență juridică gratuită orășenilor care au probleme cu municipalitatea, va face reparație în cartierele și curțile blocurilor din Chișinău și va oferi ajutoare persoanelor social-vulnerabile.

Totodată, fostul premier a dezmințit zvonurile precum că ar fi în prag de a fi exclus din Partidul Comuniștilor pentru că pledează pentru modernizarea formațiunii.

„Am venit în PCRM într-o perioadă dificilă, când mulți fugeau din partid. Am venit cu idei de modernizarea a formațiuni și nu mă dezic de ele. Orice partid politic are nevoie de modernizare pentru că înseamnă mișcare înainte. Chiar dacă unii sunt împotriva acestor idei, sunt ferm convins că ele pot fi promovate și sunt susținute de marea majoritate a membrilor și susținăotorilor PCRM", a spus Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite