Comuniștii cer demisia conducerii Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fracțiunea Partidului Comuniștilor acuză Alianța pentru Integrare Europeană că „a compromis sesiunea parlamentară de primăvară-vară" și a „paralizat procesul legislativ".

Opoziția este nemultumită că mai bine de jumătate din ședințele plenare din această sesiune au fost amânate. În plus, comuniștii se plâng că toate propunerilor lor sunt ignorate de majoritatea parlamentară.

„Evenimentele care se produc în Parlamentul Republicii Moldova denotă pe deplin dezordinea şi haosul din guvernarea ţării în întregime. Conflictele dintre liderii Alianţei, care seamănă mai mult cu nişte «reglări de conturi» dintre capii «grupărilor criminale organizate» decât cu polemica unor lideri politici de nivel naţional, agravează şi mai mult starea de lucruri şi aşa deloc uşoară", se arată într-o declarație a PCRM.

Președintele Legislativului, Marian Lupu, nu a comentat deocamdată acuzațiile. Ședințele Parlamentului din această săptămână au fost amânate pentru că Palatul Republicii găzduiește o reuniune internațională în problemele de mediu.

De menționat că deputații din fracțiunea PCRM boicotează ședințele Parlamentului după alegerile locale din 5 iunie, fiind nemulțumiți de rezultatele scrutinului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite