Chişinău: Premierul Vlad Filat îşi retrage candidatul de la Primăria Chişinău şi anunţă că-l va sprinjini pe liberalul Dorin Chirtoacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Nu este un pas politic, ci unul strategic", a declarat Filat. "Oricare candidat al partidelor din Alianţă care va ajunge în turul doi, alături de reprezentantul comuniştilor Igor Dodon, va pierde. Noi am optat pentru un singur candidat din partea Alianţei, care să căştige din prima", a adăugat liderul Partidului Liberal Democrat.

"Este un gest menit să salveze Republica Moldova de la revenirea comuniştilor la putere", a mai punctat premierul. El i-a mulţumit colegului său Victor Bodiu şi l-a felicitat pe succesele înregistrate în prima lună de campanie.

"Facem apel şi la colegii noştrii din partidele democratice să se alăture ca să avem asigurată victoria din primul tur în Chişinău. Gestul PLDM are ca scop şi salvarea şi revitalizarea alianţei", a mai spus Filat. Chiar dacă şi-a retras candidatul de la şefia Capitalei, partidul lui Filat va continua campania ca să "obţină un scor bun" în consiliul municipal.

"Vom face totul ca Chirtoacă să caştige din primul tur. Voi lupta ca să caştige Alianţa", a menţionat Victor Bodiu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite