Chişinău: Note pentru mandatul lui Dorin Chirtoacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transport public la timp, curat şi modern; construirea de parcări subterane şi supraetajate; repararea drumurilor cu termen de garanţie, conform standardelor europene; construirea fabricii de prelucrare a deşeurilor sau construirea de locuinţe sociale. Asta ne promitea candidatul la primărie Dorin Chirtoacă în urmă cu patru ani.

„Dorin Chirtoacă merită o notă de opt cu plus pentru că a reuşit nişte lucruri şi s-a afirmat ca un primar incoruptibil", a spus analistul politic Anatol Ţăranu. Cu toate astea, edilul n-a reuşit să scape de corupţia din Primărie, „sistemul rămânând intact". „Succesul lui este legat şi de faptul că a venit la Primărie fără echipă şi având în spate un partid care abia se contura cu şanse de a accede în Parlament", a mai spus Ţăranu.

Unul dintre succesele lui, potrivit analistului, este faptul că a reuşit să iasă din criza economică şi nu a lăsat să falimentaze instituţiile municipalităţii. „Timp de doi ani el a fost, practic, blocat de guvernarea comunistă", a adăugat acesta.

LISTA DE RESTANŢE E LUNGĂ

În ceea ce priveşte restanţele lui Chirtoacă, „ar trebui să le enumărăm până diseară", a mai afirmat Ţăranu.

Comentatorul politic Gheorghe Cojocaru a spus că primarul liberal merită „o notă bună, de 7 cu plus". „Restanţele sunt de ordin comun. Pentru prima dată la Chişinău se simte miros de flori şi primăvară, nu mirosul urât ce venea dispre Staţia de epurare", a spus Cojocaru.

Actualul edil merită o notă bună, de 7 sau chiar 8, spun analiştii politici

Dumneavoastră ce notă i-aţi da primarului Dorin Chirtoacă?

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite