Chișinău: Doi candidați la șefia Capitalei, actualul edil Dorin Chirtoacă și liberal-democratul Victor Bodiu, s-au certat în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi concurenți electorali spun că veneau de la cimitir. Ei s-au întâlnit lângă o clădire în reconstrucție din centrul Capitalei, la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu cu Mitropolit Bănulescu-Bodoni. Scena disputei verbale a fost filmată de jurnaliști.

Victor Bodiu i-a reproșat primarului general că a eliberat autorizație de reconstrucție încălcându-și un ordin mai vechi care prevede un moratoriu pe eliberarea autorizațiilor în cazul monumentelor istorice. Dorin Chirtoacă a recunoscut că există o autorizație din luna martie "reconstrucție și consolidare a clădirii", "Ce fel de reconstrucție când e distrusă fațada", i-a reproșat rivalul politic edilului. După care cei doi s-au acuzat reciproc că mint.

"Avem haos în oraş şi asta este datorită primarului actual", a spus aprins Bodiu, la care edilul Capitalei l-a calificat pe candidatul PLDM drept isteric. Dorin Chirtoacă a mai spus că liberal-democratul s-a apucat să anunţe presa, de Paștele Blajinilor, că are loc o demolare, "organizând o provocare".

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite