Chirtoacă: Vreți un „julik“ la Primărie? Votați-l pe Igor Dodon!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Chirtoacă îl acuză pe Igor Dodon de fals de acte
Dorin Chirtoacă îl acuză pe Igor Dodon de fals de acte

„Cu toată neobrăzarea a mințit și a încercat să ducă în eroare opinia publică. A vrut la primarie, dar va ajunge la pușcarie", a declarat astăzi Dorin Chirtoacă, acuzându-și contracandidatul la șefia Capitalei că ar fi falsificat Monitorul Oficial al României, atunci când l-ar fi prezentat drept dovadă a presupuselor escrocherii în dosarul troleibuzelor.

Prim-vicepreședintele PL a povestit cum Dodon a decupat câteva pagini din actul românesc și le-a lipit după bunul plac, astfel încât să îl învinovățească pe Chirtoacă de ilegalitate în achiziționarea troleibuzelor.

„Igor Dodon a prezentat un fals. A fost luat originalul Monitorului Oficial din 25 septembrie 2008, numărul 53/24. A mers până la pagina 12, a decupat o parte din pagină, a sărit peste pagina 13 și a mers la pagina 14 și a decupat încă o jumatate de foaie, apoi de la 15 s-a decupat încă o bucată. Toate aceste bucăți au fost lipite și în final a ieșit Monitorul Oficial al lui Igor Dodon", a explicat Dorin Chirtoacă.

Liberalul a mai spus că Igor Dodon a luat 11 fondatori de la o altă firmă și i-a trecut pe lista celor de la compania cu care a lucrat Chirtoacă, la procurarea troleibuzelor pentru Chișinău.

„Cu toată neobrăzarea a mințit și a încercat să ducă în eroare opinia publică. Vreți un escroc la primăria Chișinău, un «julik», votați Igor Dodon. Asemenea persoane nici la coada vacii nu ar trebui admise", s-a mai exprimat Dorin Chirtoacă.

Candidatul PL a cerut Procuraturii Generale să cerceteze acțiunile lui Igor Dodon și să îl tragă la răspundere.
„Ne vom adresa instanței de judecată pentru apărarea onoarei profesionale și solicitam contravaloarea a 100 de troleibuze noi. Igor Dodon a facut fals în acte publice, fals în declarații și uz de fals. A vrut la primarie, dar va ajunge la pușcarie", a precizat Chirtoacă.

De cealaltă parte, Igor Dodon nu a reacționat la acuzațiile contracandidatului său.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite