CHIŞINĂU: Campanie electorală ca între racheţi. Candidatul Partidului Democrat la funcţia de primar din Stăuceni susţine că a fost ameninţat cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania electorală pentru alegerile locale devine din ce în ce mai agresivă. Candidatul Partidului Democrat la funcţia de primar al oraşului Stăuceni, municipiul Chişinău, Ion Dragomir, susţine că a fost ameninţat cu moartea.

Potrivit unui comunicat expediat de formaţiune, aseară Dragomir a primit un SMS cu ameninţări pe telefonul său mobil, iar la ora 2.30, o persoană necunoscută a tras un foc de armă spre locuinţa sa, prin geam.
Candidatul afirmă că a fost ameninţat cu răfuială fizică şi zilele precedente. Imediat după incident, el a sesizat Poliţia, care a iniţiat o anchetă.

Anterior, un alt candidat democrat la funcția de primar al comunei Voriniceni, raionul Strășeni, Rodica Jereghi, a fost amenţat cu moartea. Persoane neidentificate au intrat în casa sa şi i-au lăsat un topor în dormitor.

De asemenea, maşina candidatului Partidului Liberal la Primăria oraşului Străşeni a fost incendiată, iar un membru al Partidului Liberal Democrat din Moldova a fost rănit la mână cu un cuţit de o persoană care a spart sediul organizaţiei teritoriale din sectorul Buiucani, Chişinău, al formațiunii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite