A mai căzut „o ghindă“ din Stejar: Mihai Godea a plecat din PLDM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Mihai Godea, care candidează independent la Primăria Capitalei, a părăsit astăzi oficial partidul. El şi-a anunţat retragerea la şedinţa Consiliului Naţional Politic, convocată de urgenţă în această dimineaţă.

Potrivit lui, demisia nu a fost supusă votului. „I-am rugat pentru toată prestaţia mea de 3-4 ani să-mi respecte decizia", a declarat Mihai Godea.

Ca şi ieri, politicianul s-a declarat dezamăgit de prestaţia PLDM din ultima perioadă. „Partidul a deviat grav ceea ce s-a numit PLDM în 2007. Dacă plecarea mea va provoca schimbări în partid, înseamnă că misiunea mea va fi îndeplinită", a spus Godea, la ieşirea din sediul PLDM.

Fostul lider al fracţiunii PLDM susţine că nu va adera la niciun partid şi va rămâne deputat neafiliat în Parlament. El i-a îndemnat pe toţi cei care îl simpatizează să-l urmeze.

Liderul PLDM, Vlad Filat, a luat act de decizia fostului său coleg. „I-am urat succes, am avut un schimb de opinii şi din acest moment fiecare merge pe cale proprie“, a spus Filat.

Acum o lună, un alt prim-vicepreşedinte al PLDM, Alexandru Tănase, a plecat din partid, invocând lipsa de democraţie internă. Anterior, alte câteva nume notorii au părăsit formaţiunea.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite