Unde mai plecăm în vacanţa de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pârtiile din Valea Prahovei, printre favoritele moldovenilor
Pârtiile din Valea Prahovei, printre favoritele moldovenilor

Cele mai ieftine destinații din acest an sunt pentru pârtiile de ski din Bansko și Valea Prahovei. La polul opus sunt sejururile de 4-5 stele din America Centrală și insulele exotice din Oceanul Indian, care pornesc de la 5.000 de dolari.

Vrei să-ţi petreci concediul de iarnă în străinătate? Nimic mai simplu pentru agenţii turistici, care şi-au pregătit oferte greu de refuzat chiar şi pe timp de criză. Cel mai ieftin scapi cu un weekend prelungit la Braşov. Stai la trei stele, fără mese, şi te costă 99 de euro. Singurul transport disponibil este cu autocarul, iar transferul de la hotel către pârtiile de ski este inclus în ofertă. De la 140 de euro, poţi pleca în Ucraina sau în România. Peste Prut ai asigurate cinci nopţi de 3 stele, în regim de demipensiune, la Bran de exemplu, plus excursii la Sinaia, Braşov şi în Poiana Braşov.

Sejururile din Bulgaria şi Austria din acest an, ca şi în sezoanele trecute, sunt la mare căutare. În preţul de 300-360 de euro sunt incluse drumul cu autocarul şi cazarea timp de cinci-şapte zile la hoteluri de trei sau patru stele, cu mic dejun inclus.

CÂT TE COSTĂ O VACANŢĂ EXOTICĂ
„Cele mai multe rezervări au fost făcute în România, Turcia, Bulgaria şi Austria. Majoritatea sunt după data de 3 ianuarie", ne spune Olesea Ianioglo, angajata unei agenţii de turism din Capitală. Dacă te grăbeşti, poţi găsi sejururi cu masa festivă de Revelion inclusă în ofertă. Altfel, pregăteşte-te să plăteşti pentru accesul pe pârtiile de ski şi serviciile hoteliere. Tot printre destinaţiile de sezon, dar fără zăpadă, ofertele spre Dubai se vând ca pâinea caldă. O deplasare de o săptămână către Mecca cumpărăturilor te costă „doar" 1.850 de dolari, cu decolarea din Kiev.

Dacă te simţi cu dare de mână în acest an, agenţiile de turism ţi-au pregătit oferte exotice, pe măsura generozităţii tale. Cu aproape 5.770 de dolari ai asigurat un sejur de vis la Havana. Vacanţa include şapte zile într-un hotel de patru stele, cu pensiune completă. Totuşi, cea mai scumpă vacanţă de sezon rămâne Maldive. Pentru 8.500 de dolari beneficiezi de servicii all inclusive, într-un hotel de cinci stele, în timp ce te relaxezi pe o insulă de vis din mijlocul Oceanului Indian.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite