Revista presei: Un moldovean a dat în judecată Guvernul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcolile „luate la ochi" de Ministerul Educaţiei, Supărat pe drumuri. Va da în judecată Ministerul Transporturilor pentru petrișul de pe drum, Un moldovean a dat în judecată guvernul României sunt doat câteva subiecte de astăzi.

PublikaTV anunță că „Un moldovean a dat în judecată Guvernul României". Acesta cere în instanţă României să recunoască cetăţenia română a celor din Basarabia, Bucovina de Nord şi Ţinutul Herţa, născuţi până la 28 iunie 1940 şi a descendenţilor acestora până la gradul III.

Şcolile „luate la ochi" de Ministerul Educaţiei este un alt subiect anunțat de PublikaTV. Ministerul Educaţiei va examina astăzi, 8 august, nivelul de pregătire al şcolilor din ţară pentru noul an de studii. Cert este însă, faptul că marea majoritate a celor 1.500 de instituţii şcolare din ţară se află într-o stare deplorabilă.

ProTV relatează că un bărbat „Va da în judecată Ministerul Transporturilor pentru petrișul de pe drum". Un bărbat din capitală și-a avariat grav mașina pe traseul Chișinău-Leușeni după ce, spune el, a derapat pe șoseaua plină cu prundiș. În urma accidentului automobilul de marca Toyota Yaris s-a rasturnat de câteva ori și a ajuns într-un copac.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite