„Ţarul“ Putin şi-a pregătit palat de un miliard de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DEZVĂLUIRI Premierul Rusiei Vladimir Putin şi-a construit un palat de circa un miliard de dolari, în stil italian, la Marea Neagră.

Fotografii din acest palat sunt postate pe site-ul rusesc RuLeaks.net şi ele arată că acesta se apropie de luxul de pe timpul ţarilor.
Ca urmare a postării acestor fotografii site-ul rusesc RuLeaks.net a fost blocat temporar la începutul săptămânii curente.

Despre construcţia acestui palat a anunţat la finele anului trecut omul de afaceri rus Serghei Kolesnikov, potrivit căruia palatul a fost plătit cu bani donaţi lui Putin de oameni de afaceri ruşi. Aceste fonduri provin "în principal, dintr-o combinaţie de corupţie, mită şi furt", potrivit lui Kolesnikov, care a lucrat, până în noiembrie 2009, pentru una dintre companiile pe care le acuză că investesc bani pentru Putin.
La finele săptămânii trecute Partidul Piraţilor din Rusia a publicat pe RuLeaks.net fotografii ale acestui palat, care se presupune că ar aparţine lui Putin.
Dmitrii Peskov, purtător de cuvânt al premierului rus a respins aceste acuzaţii, precizând că imobilul respectiv nu are nicio legătură cu Vladimir Putin.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite