REVISTA PRESEI: Excitaţi de jurnalişti! Deputaţii din Biroul Permanent se excită în faţa camerelor de luat vederi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Lupu: "Parlamentarii sunt excitaţi”
Marian Lupu: "Parlamentarii sunt excitaţi”

Deputaţii din Biroul Permanent se excită in faţa camerelor de luat vederi. Iată de ce şedinţele noului birou se desfasoară cu uşile închise, scrie protv.md. Explicaţia a fost oferită de şeful legislativului, Marian Lupu.

"Sunt niște momente în care unii parlamentari sunt excitați în măsură nemaipomenită de prezența dumneavoastră. Se schimbă radical comportamentul și mentalitatea, iar lucrul acesta afectează eficiența activității propriu-zise", a spus Marian Lupu.


Filat și Plahotniuc sunt gata să-i primească în partid pe deputații comuniști care vor vota președintele țării și aprobă principiile și valorile AIE, scrie unimedia.md cu referinţă la Pro TV. Deputatul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, declară că dacă s-ar fi străduit, ar fi găsit deja cele două voturi necesare pentru alegerea șefului statului. "Dacă aș fi încercat, le-aș fi găsit, dar mizăm pe faptul că PCRM se va responsabiliza și va vota pentru președintele țării. De fapt, sunt convins că vor vota", a opinat Plahotniuc. "Eu nu am auzit despre zvonurile că PCRM se va împărți în două. Dacă deputați PCRM părăsesc fracțiunea, își pot găsi loc în PD", a mai explicat omul de afaceri, devenit recent deputat. De cealaltă parte, și liderul PLDM, Vlad Filat, declară că PLDM este cu ușile deschise pentru comuniști. "Cei care sunt gata să îmbrățișeze principiile și valorile PLDM sunt bineveniți în partid", a declarat Filat pentru aceeași sursă.

Portalul stireazilei.md vorbeşte despre faptul că liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, nu ia în serios profeţiile fostului său coleg de coaliţie, Serafim Urechean, care a prezis viaţă scurtă Alianţei pentru Integrare Europeana 2. "Eu nu-s Urechean, eu îs Ghimpu şi urechile mele altfel aud, eu am alte urechi cu totul. Orice partid care e in opoziţie, trebuie sa spună ceva, că dacă taci, lumea te uită", a comentat Ghimpu.

europalibera. org informează că la Chișinău 4000 de persoane au cerut paşapoarte cu date biometrice de la începutul anului. Estimarea aparţine Ministerului Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor, care a precizat că paşapoartele de tip vechi rămân în vigoare până la expirarea datei de valabilitate. Ministerul a mai informat că pentru cei care refuză paşaportul cu date biometrice din considerente religioase se eliberează un document fără număr de identificare, care este însă valabil numai pe teritoriul Republicii Moldova. De la începutul anului, autorităţile eliberează numai paşapoarte cu date biometrice, datorită unei recomandări a Uniunii Europene.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite