A furat 80.000 lei dintre care 50.000 de lei chiar de la concubina sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba de un tânăr în vârstă de 22 ani, originar din Ucraina. Potrivit poliției pe parcursul lunilor mai-august 2011 el ar fi furat de la concubina sa aproximativ 50.000 lei.

Angajaţii Comisariatului de poliţie Buiucani spun că bănuitul locuia în apartamentul concubinei sale în vârstă de 30 ani, din sectorul Buiucani al Capitalei.

Potrivit cercetărilor prima dată suspectul a sustras 450 euro, 200 dolari şi bijuterii din aur, iar mai apoi a mai furat încă 500 dolari. Ulterior acesta a furat 1.000 de euro și din casa mamei victimei din satul Chioselia Mare, raionul Cahul.

Polițiștii mai spun că în luna iunie, bărbatul ar mai fi luat 500 de euro de la o femeie în vârstă de 39 ani promțându-i că o va sprijini în rezolvarea problemelor cu antecedentele penale, prezentându-se ca angajat al organelor de drept.

Potrivit suspectului banii furaţi i-a cheltuit. iar bijuteriile le-a vândut la casa de amanet. Tânărul este cercetat penal și riscă să fie pedepsit cu amenzi usturătoare sau chiar privare de libertate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite