Un milionar din Ucraina a fost asasinat în faţa casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milionarul Akselirod avea monument chiar pe strada pe care locuia
Milionarul Akselirod avea monument chiar pe strada pe care locuia

Ghenadi Akselirod, cunoscut om de afaceri din Dnepropetrovsk a fost împuşcat de doi killeri ce se deplasau cu bicicleta. Anterior milionarul ucrainean a fost ţinta unui atac cu bombă.

Potrivit presei ucrainene, Ghenadi Akselirod a fost împuşcat în momentul când încerca să intre cu maşina în curtea casei din Dnepropetrovsk. În momentul când acesta a oprit ca să aştepte până când se deschid porţile, doi killeri iau barat drumul cu bicicletele şi au început să împuşte în maşină. Omul de afaceri a reuşit să iasă din automobil şi să o ia la fugă, dar a fost ajuns şi împuscat.

Aceasta nu este prima tentativă la viaţa milionarului ucrainean. În iunie 2010, el împreună cu un partner a fost ţinta unui atentat cu bombă. Ambii s-au ales cu răni uşoare.

Akselirod era vice-preşedintele grupului financiar industrial Sparta şi era apropiat de grupul Privat, unul dintre cele mai influente din Ucraina.
Potrivit segodnya.ua, Ghenadi Akselirod ar fi avut datorii mari.

Curios este că în Dnepropterovsk a fost deja instalat un monument cu chipul milionarului. Acesta a fost cadoul făcut de prieteni când Akselirod a împlinit vârsta de 40 de ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite