JLC a cumpărat o companie de produse lactate din Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodlacta
Prodlacta

Producătorul de produse lactate din Republica Moldova achiziționează Prodlacta din Brașov după ce agentul economic de peste Prut a intrat în insolvență, din cauza neînțelegerilor dintre acționari.

Oleg Solomițchi, directorul JLC în România, a declarat pentru Bzb.ro faptul că firma pe care o reprezintă este gata să achiziționeze compania de lactate Prodlacta din Brașov.

„Dorim să investim în Prodlacta. Am demonstrate seriozitatea noastră investind deja aproape patru milioane de euro. Dorim ca Prodlacta să devină unul dintre liderii de pe piaţa lactatelor din România în următorii trei ani", a declarat Solomițchi pentru sursa citată.

Cel mai mare procesator de lapte din R.Moldova salveaza de la faliment Prodlacta

Reprezentantul producătorului moldovean de lactate a mai spus că a încercat să achiziționeze Prodlacta și în urmă cu doi ani, însă acționarul majoritar al agentului economic din Brașov a refuzat să semneze contractele. Ulterior, compania a intrat în insolvență datorită neînțelegerilor dintre Asociația Salariaților, acționarul majoritar și grupul Olympus, care deținea o cotă parte din afacere.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite