Dreptul la replică. Ion Vînaga nu a lucrat pentru Gabriel Stati

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dreptul la proprietate asupra centrului ELAT este disputat de mai mulți afaceriști
Dreptul la proprietate asupra centrului ELAT este disputat de mai mulți afaceriști

Într-un comunicat remis redacţiei „Adevărul", compania Statiholding anunţă că Ion Vînaga, despre care am scris pe 17 august în articolul „Atac raider la centrul Elat?", „nu face parte din cercul de apropiaţi ai respectabilei familii Stati".

Serviciul de presă al companiei Statiholding precizează că acesta „nu a activat niciodată în calitate de bodyguard sau angajat al oamenilor de afaceri Anatol şi Gabriel Stati, numele cărora apar în articol absolut neargumentat".

Însuşi Ion Vînaga susţine, într-o scrisoare trimisă la redacţie, că cele descrise în material sunt „relatări faptice nedemonstrate, care atentează la onoarea, demnitatea şi reputaţia sa profesională". De asemenea, el ne acuză că am fi făcut o „ingerinţă gravă în dreptul la viaţă privată şi profesională", dar nu cere dreptul la replică, ci să-l informăm cine ne-a comandat articolul.
Precizăm că am publicat materialul respectiv exclusiv pentru că informaţia referitor la cele ce se întâmplă în jurul centrului comercial Elat prezintă interes public.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite