Al doilea câştigător al concursului „Parola zilei“ s-a ales cu un MP3 player

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Toderaşcu de numai 16 ani a câştigat un MP3 player de la „Adevărul". Bucuros, băiatul şi-a ridicat premiul şi a spus că le-a recomandat şi prietenilor săi să participe la concursul „Parola Zilei" lansat de cotidianul „Adevărul".

„Citesc ziarul Adevărul. Am aflat de concurs, am participat şi nici nu mi-a venit să cred că am câştigat. Chiar aveam nevoie de un MP3 player. ", spune tânărul zâmbind. „Avem toate colecţiile «Adevărul» cred că este un ziar foarte bun şi vom mai participa la concursurile cotidianului", a adăugat Sofia Toderaşcu, mama câştigătorului.

Cum puteţi câştiga premiile „Adevărul“
Pentru a câştiga premiile „Adevărul" trebuie să cumpăraţi în fiecare zi de luni şi vineri ziarul, în care va fi indicat unde să căutaţi cuvântul-cheie.
În ziarul de luni căutaţi informaţia despre „Parola zilei", iar joi nu uitaţi să procuraţi „Adevărul" şi volumul din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", unde veţi găsi cuvântul-cheie. De exemplu, ar putea să vi se solicite să căutaţi în volumul „Idiotul" primul cuvânt din pagina 3.

După ce aţi aflat parola, sunaţi la postul de radio Kiss FM între orele 20.00-21.00 şi anunţaţi-o în direct. Este important să fiţi primul pentru a deveni câştigător.
În concurs participă şi colecţia pentru copii. În ziarul de vineri veţi găsi indiciul pentru „Parola zilei" ascunsă în cartea de marţi din colecţia „Miturile şi Legendele Lumii".

Nu rataţi şansa de a participa pentru că puteţi câştiga camere web, boxe, telefoane sau MP3 playere.

Concursul va dura până pe 31 septembrie. Regulamentul şi alte detalii găsiţi pe site-ul: www.adevarul.md.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite