Un poliţist şi un procuror anticorupţie, prinşi beţi la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto simbol
Foto simbol

Agenţii rutieri au depistat un poliţist şi un procuror anticorupţie care conduceau în stare de ebrietate. În total, în cadrul operaţiunii „Nopţile albe", care a avut loc noaptea trecută la Chişinău, au fost prinşi 18 şoferi beţi la volan.

În noaptea de pe 29 pe 30 septembrie, Poliția Rutieră a plasat câte un filtru pe ambele direcții de deplasare pe viaduct (bd. Dacia) și a verificate toate maşinile care au circulat între orele 0.00 și 4.00.

Într-o singură noapte, au fost verificate 763 de mijloace de transport.18 conducători auto au fost prinşi băuți, printre care un poliţist şi un procuror anticorupţie. Procurorul a refuzat să sufle în dragger, însă testul laboratorului narcologic a confirmat că el băuse alcool. Dacă rezultatul va fi confirmat și de proba de sânge, procurorul se va alege cu un dosar penal.

De asemenea, a fost oprit un șofer în stare avansată de ebrietate care a prezentat o legitimație de atașat al unei ambasade acreditate Chișinău și a refuzat să se conformeze solicitărilor poliției. Materialele pe acest caz vor fi transmise Ministerului Afacerilor Externe și Intergării Europene.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite