Un chişinăuian s-a prezentat la Primărie cu un document de proprietate fals şi a cerut privatizarea terenului aferent construcţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Chişinău a descoperit un act fals, eliberat de autorităţile publice locale. Este vorba de un proces-verbal de recepţie finală a unui garaj din strada Drumul Băcioiului, 309. Primarul Dorin Chirtoacă a prezentat documentulla şedinţa operativă documentul în care se observa de la prima vedere că în documentul original au fost făcute mai târziu modificări.

În baza actului respectiv, proprietarul a înregistrat obiectivul la Oficiul Teritorial Cadastral Chişinău, după care imobilul a fost vândut de două ori. „Deşi autorităţile nu au emis un asemenea Proces-verbal, documentul a fost autentificat chiar şi de un notar public", a menţionat Dorin Chirtoacă.

Actul fals a fost descoperit recent, după ce actualul proprietar a solicitat autentificarea terenului aferent obiectivului privat.

În context, primarul general Dorin Chirtoacă a menţionat că prin astfel de acţiuni se urmăreşte sustragerea bunurilor publice şi că băuieşte că falsul a fost comis de persoane din afara Primăriei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite