Statuia lui Lenin din incinta Moldexpo a fost demolată doar din vorbe. Vezi GALERIA FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demolare cu cântec la monumentul lui Lenin din incinta Moldexpo
Demolare cu cântec la monumentul lui Lenin din incinta Moldexpo

Valeriu Ciobanu, combatantul de pe Nistru care a anunțat acțiunea de demolare, a venit însă cu un coș cu merinde și un ciocan, spunând că ia masa de prânz lângă statuie.

Anunțată încă de săptămâna trecută, demolarea statuii lui Lenin din incinta complexului expozițional Moldoexpo s-a lăsat doar cu câteva schimburi de replici între veteranii veniți să distrugă statuia și simpatizanții pro-comuniști.

 

Statuia lui Lenin din incinta Moldexpo a fost demolată doar din vorbe Statuia lui Lenin din incinta Moldexpo a fost demolată doar din vorbe Statuia lui Lenin din incinta Moldexpo a fost demolată doar din vorbe

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

Combatantul Valeriu Ciobanu, cel care a anunțat acțiunea de demolare, a venit însă cu un coș cu merinde și un ciocan, spunând că ia masa de prânz lângă statuie.

Simpatizanţii PCRM, alături de care s-a aflat și deputatul comunist Iurie Munteanu, şi câţiva consilieri municipali au format un cordon viu în faţa monumentului şi nu l-au lăsat pe Valeriu Ciobanu să se apropie. Până acum monumentul nu a fost demolat.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite