Sprint cu incidente la prima cursă de alergare pe tocuri, din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima cursă de sprint pe tocuri din Moldova. Foto: Tudor Iovu
Prima cursă de sprint pe tocuri din Moldova. Foto: Tudor Iovu

În ciuda faptului că sportivele de ocazie au riscat să se rănească în sprintul pe tocuri înalte, organizatorii ineditului concurs n-au adus niciun echipaj medical. O jurnalistă de la postul național de televiziune a căzut la nici 15 metri de start.

Tânără, activă și cu o pereche de tocuri de cel puțin opt centimetri lungime. Acestea au fost principalele condiții de participare la prima competiție de sprint pe tocuri din Moldova, organizată astăzi în Piața Marii Adunări Naționale, din Capitală.

Cele 22 de concurente înscrise la linia de start au avut de parcurs în viteză o distanță de 75 de metri. Cu toate că riscul de entorse a fost ridicat, organizatorii n-au adus niciun echipaj de salvare fața locului. Proba n-a fost lipsită de incidente, una dintre concurente, jurnalistă la postul național de televiziune, căzând pe asfalt la nici 15 metri de la linia de start.

„A fost o cursă puțin complicată, dar foarte amuzantă. Mă bucur că, din toate premiile, am câștigat pantofii", spune Oxana Mahu, tânara care a trecut prima linia de sosire. Celelalte concurente au fost premiate cu bijuterii, vouchere pentru cumpărarea de lenjerie intimă, ședințe foto și sesiuni de beauty, precum și uleiuri aromatice.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite