Șoferul microbuzului 110 din accidentul de marți încă este în comă profundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În teribilul accident petrecut la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu și Mihai Eminescu, tânărul a fost prins sub microbuzul răsturnat pe carosabil. Potrivit medicilor, el a suferit multiple fracturi la nivelul coastelor, precum și un traumatism cranio-cerebral acut deschis.

Dan Rusu, șoferul microbuzului 110 în vârstă de 29 de ani, implicat în accidentul petrecut marți dimineața, la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu și Mihai Eminescu din Capitală, se află de patru zile în stare de comă, la Spitalul de Urgență.

GALERIE FOTO Accident de microbuz în Capitală! 17 răniți au fost internați la Urgență. 5 sunt în stare gravă. Vezi UPDATES!

În urma impactului, tânărul a fost prins sub microbuzul răsturnat pe carosabil. Potrivit medicilor, el a suferit multiple fracturi la nivelul coastelor, precum și un traumatism cranio-cerebral acut deschis.

70% dintre maxi-taxi-urile din Chișinău nu au trecut reviziile tehnice

În accident 17 pasageri au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale, dintre care cinci în stare gravă.

De la începutul anului au avut loc 35 de accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, soldate cu șapte morți și 57 de oameni răniți.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite