Șoferul de maxi-taxi de pe ruta 110 implicat în accidentul de ieri dimineața este în comă profundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce va fi găsit vinovat, șoferul care a provocat accidentul rutier de ieri, de la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu și Mihai Eminescu, riscă între trei și șapte ani de închisoare.

Dan Rusu, tânărul de 29 de ani care se afla la volanul microbuzului de pe ruta de maxi-taxi 110 implicat în accidentul de ieri dimineață petrecut în intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu și Mihai Eminescu, este în comă profundă, la Spitalul de Urgență. El este căsătorit și are o fetiță de numai patru luni.

Călătoria cu microbuzul, ca o ruletă rusească

Cine îi despăgubește pe călătorii din microbuzul de pe ruta 110 implicat în accidentul de ieri dimineață

Bărbatul a fost operat ieri timp de patru ore, după ce fusese scos cu greu de către medicii de pe ambulanță, de sub microbuzul care a căzut peste el. 17 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care cinci sunt grav răniți.

GALERIE FOTO Accident de microbuz în Capitală! 17 răniți au fost internați la Urgență. 5 sunt în stare gravă. Vezi UPDATES!

Oamenii legii au deschis deja un dosar penal pe acest caz, pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației, cu vătămarea gravă a sănătății oamenilor transportați. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă între 3 și 7 ani de închisoare, cu privarea dreptului de a conduce mijloace de transport pentru o perioadă de până la 4 ani.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite